MADCAT
studio
webdesign, kiadványszerkesztés, IT
 

SZÍNES MEGOLDÁS EGY SZÜRKE VILÁGBAN
„Az interneten nem jelen lenni olyan, mint fél pálya előnyt adni a versenytársaknak egy 400 méteres síkfutáson.“
- Chris Aleister


oldaltérkép
Telefon: 30/257-3536

Informatikai szolgáltatások

PC távfelügyelet
Nincs szükség többé informatikai szakember kiszállására, mely időt és többletköltséget igényel, amennyiben távolról felügyeljük az Ön számítógépét. Napi, heti, havi karbantartások, hiba esetén azonnali beavatkozás. A karbantartás magában foglalja a számítógép teljes vírus és kémprogram ellenőrzését, a regisztrációs adatbázis tisztítását, teljes mértékű lomtalanítást és a meghajtók defragmentációját.

Havi karbantartás: A tárgyhóban 1 karbantartás, és 1 hibaelhárítás ingyenes. Minden további beavatkozás órabér szerint kerül számlázásra.
Heti karbantartás: A tárgyhóban 4 karbantartás (hetenként 1), és 4 hibaelhárítás ingyenes. Minden további beavatkozás órabér szerint kerül számlázásra.
Karbantartás vállalkozásoknak: A tárgyhóban 4 karbantartás (hetenként 1), és heti 2 hibaelhárítás ingyenes. Minden további beavatkozás órabér szerint kerül számlázásra.

Havi karbantartás1.600 Ft + áfa
Heti karbantartás4.000 Ft + áfa
Karbantartás vállalatoknak5.000 Ft + áfa
Az árak gépenként értendőek. Több gép esetén árkedvezmény és egyedi ajánlat érvényes.

egyedi szoftverfejlesztés
Ne kössön kompromisszumokat a különböző lehetőségű programokkal, készítesse. el az Ön igényeire szabott szoftvert! Bármilyen windows alapú operációs rendszer alá megírjuk az Önnek, vállalatának leginkább megfelelő programot.

technikai segítségnyújtás, számítógép szerviz
Bármilyen kis apróságból adódóan működésképtelenné válhat egy számítógép. Az esetek többségében elég valamely részegység cseréje. Technikusaink rövid idő alatt felderítik a hiba forrását, és lehetőség szerint helyben orvosolják is.

Számítógép szerviz, első óra 2.000 Ft
Számítógép szerviz, minden további félóra 1.000 Ft
Kiszállás Veszprém területén belül1.000 Ft
Kiszállás Veszprém 25km-es körzetében 2.000 Ft
Kiszállás Veszprém 50km-es körzetében 3.500 Ft

hardver szaktanácsadás
Új számítógép vásárlás esetén sok múlik a megfelelő konfiguráció kiválasztásán. A felhasználás célját figyelembe véve vállalkozásunk segít Önnek a lehető legoptimálisabb megoldás kiválasztásában. Ezzel is időt és plusz kiadásokat takarítva meg Önnek.

hálózat építés, internetkapcsolat beüzemelése
Otthoni és kis hálózatok kiépítését, szervergépek installálását, internet-kapcsolatok felépítését azonnali kiszállással vállaljuk. A hálózatban résztvevő gépek és a hálózati eszközök számától függően kérje előzetes árkalkulációnkat!

szoftver telepítés
Nem kell Önnek napi szinten tájékozottnak lennie az informatikában ahhoz, hogy használni tudja a számítógépét. Szakembereink gondoskodnak róla, hogy a kellő szoftverek megfelelően működjenek az Ön gépén, illetve a különböző programhibák elhárítását, helyrehozását is megoldjuk.

Szoftver telepítés, első óra2.000 Ft
Szoftver telepítés, minden további félóra1.000 Ft
Kiszállás Veszprém területén belül1.000 Ft
Kiszállás Veszprém 25km-es körzetében 2.000 Ft
Kiszállás Veszprém 50km-es körzetében 3.500 Ft

vírusirtás
Bármilyen jól védett konfiguráció esetén előállhat vírusfertőzés. Az Ön érdeke, hogy a lehetséges adatvesztés, hardverkárosodás, információ kiszivárgás érdekében, ezt minél hamarabb megszüntesse. Ebben nyújtunk mi segítséget.

Vírusirtás, első óra2.000 Ft
Vírusirtás, minden további félóra1.000 Ft
Kiszállás Veszprém területén belül1.000 Ft
Kiszállás Veszprém 25km-es körzetében 2.000 Ft
Kiszállás Veszprém 50km-es körzetében 3.500 Ft


Az árak nettó árak, nem tartalmazzák a 25%-os forgalmi adót.
Kiszállást csak vezetékes telefon vagy előfizetéses mobil hívás esetén áll módunkba nyújtani, csak Veszprém Megye területén belül.